KONTAKT

KONTAKT
VI ÄR EN STOCKHOLMSBASERAD JURISTFIRMA MED KONTOR I VASASTAN


Fredrik Bruce, som grundade firman 1991 har bl a arbetat på försäkrings-bolag men har framför allt en lång erfarenhet av skadereglering och tvister i domstol avseende juridiskt och medicinskt orsakssamband vid trafikskador, på arbetet, vid olycksfall eller i vården. Fredrik Bruce har även bred erfarenhet av andra rättsområden såsom fordringsärenden, bostadsrättstvister och arbetsrättsliga tvister och är ofta anlitad i domstol.


Våra klienter har olika  bakgrund vilket ger oss viktiga insikter i hur olika traditioner, normer och kulturer spelar in i människors liv och hur de ibland kan orsaka eller påverka de situationer som uppstår. Samtidigt har det lärt oss hur lika alla vi människor egentligen är innerst inne. Det hjälper oss att hitta fram till den bästa lösningen på en konflikt. Det är det främsta målet med vårt arbete. Ett skadeståndskrav leder ofta till ett försäkringsärende eftersom en stor del av skadeståndsansvaret i Sverige täcks via försäkringsgivare. Hos oss finns djup kunskap i dessa frågor. 


KONTAKTA OSS

Adress

Sveavägen 112

113 50 Stockholm


Telefon

+ 46 (8) 32 55 64

+ 46 (0) 70 739 57 34

BRUCE & PARTNERS JURISTFIRMA AB

 
 
 
 

HITTA HIT


Vi finns mitt emot Stockholms stadsbibliotek på Svevägen 112. Du tar dig lättast hit med T-bana till Rådmansgatan men det finns även goda parkeringsmöjligheter. Visa på karta


BESÖKSADRESS/POSTADRESS


Sveavägen 112

113 50 Stockholm 

Tel: +46 (0) 8 32 55 65

Fax: +46 (0) 8 612 88 03

E-post: fredrik.bruce@bruce-partners.se


Copyright. All Rights Reserved